OpGlas Kompas

Gids naar succes voor uw glasvezelinitiatief

OpGlas KompasAls initiatiefnemer voor glasvezel in uw woonplaats wilt u uiteraard regelmatig weten hoe uw initiatief ervoor staat. Welke adressen doen mee en hebben zich reeds aangemeld bij de behoeftepeiling van op OpGlas.nl? Wat heeft de oproep in de dorpskrant van vorige week aan nieuwe aanmeldingen opgeleverd? In welke straat loont het de moeite om nog eens langs de deuren te gaan om de bewoners te informeren?

OpGlas Kompas biedt in één oogopslag een overzicht van de adressen binnen uw initiatiefgebied, het aantal en percentage aanmeldingen en meer nuttige informatie waarmee u gericht aan de slag kunt om van uw glasvezelinitiatief een succes te maken. OpGlas Kompas wordt exclusief beschikbaar gesteld aan trekkers van breedbandinitiatieven die gebruik maken van OpGlas.nl. 

Button_inloggen

Log in op het OpGlas Kompas voor uw initiatief met de inloggegevens die u hebt ontvangen van uw initiatiefbegeleider. Mocht u uw gebruikersnaam of wachtwoord kwijt zijn dan kunt u die bij uw initiatiefbegeleider opnieuw aanvragen.