OpGlas scan voor particulieren

In: Glasvezel internet, Thuiswerken

OpGlas scan voor particulieren

Thuis net zo snel internet als op het werk? De nieuwe OpGlas Scan maakt het mogelijk. De check doorzoekt het aanbod van onder meer leveranciers als Lijbrandt, Ziggo, KPN, Tele2, en laat zien of een ‘alles-in-een’ pakket voor internet, televisie en bellen over glasvezel leverbaar is op uw huisadres. Na afloop van de check kan meteen online een glasvezel abonnement worden besteld.

Steeds vaker hebben ondernemers de wens om thuis over net zo’n snelle glasvezelverbinding te beschikken als op het werk, bijvoorbeeld om ’s avonds of in het weekend even in te loggen op het systeem. Daarnaast vereist email, surfen, online gamen en interactieve televisie steeds meer bandbreedte. Reden te meer om de particuliere eindgebruiker een beetje te helpen.

Is er geen glasvezel leverbaar op uw adres? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om uw interesse kenbaar te maken en op de hoogte te worden gebracht zodra glasvezel verkrijgbaar is. OpGlas bundelt de behoefte en houdt in de gaten in welke regio veel vraag is naar glasvezel. En wie niet kan wachten op een glasvezelverbinding kan altijd even kijken of er tijdelijk een sneller alternatief over koper (coax, DSL) leverbaar is.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check