3FM Serious Request live via glasvezel

In: Glasvezel internet, Radio en televisie

3FM Serious Request live via glasvezel

Het 3FM Serious Request Glazen Huis staat dit jaar in het centrum van Enschede en is een bolwerk van multimedia. De 3FM dj’s zijn van 18 tot en met 24 december non-stop te volgen via radio, tv of live streaming op internet. Het huis is niet alleen gemaakt van glas, maar ook door middel van glasvezel met de buitenwereld verbonden.

Voor het goed laten verlopen van de actie is een goede en betrouwbare breedbandverbinding vereist. De telefoontjes naar de dj’s en het call center van Serious Request komen binnen via internettelefonie. Daarnaast biedt de verbinding de medewerkers en bewoners van het Glazen Huis toegang tot het internet en hun eigen office-omgeving.

Doneer nu - Serious RequestDe glasvezelverbinding is gerealiseerd door Eurofiber, in samenwerking met TReNT en Equinix. 3FM Serious Request is een gezamenlijke actie van 3FM en het Rode Kruis, die ieder jaar in een andere stad plaatsvindt. De 3FM dj’s zamelen met de actie geld in voor het terugdringen van babysterfte.

Wilt u ook een glasvezelverbinding op uw evenement? Onze adviseurs geven advies op maat voor iedere situatie om glasvezel tegen gunstige voorwaarden mogelijk te maken.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check