Gratis wifi in stadion Zwolle

In: Glasvezel internet, Glasvezel

Gratis wifi in stadion Zwolle

Vanaf komend voetbalseizoen kunnen supporters van PEC Zwolle gratis gebruik maken van draadloos internet. Bezoekers van het IJsseldelta-stadion krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van het wifi-netwerk ten behoeve van social media zoals Twitter, Facebook en andere mobiele applicaties. De club wil de komende wedstrijden gebruiken om te bepalen welke bandbreedte er nodig is om alle bezoekers goed te bedienen.

In voetbalstadions is vaak nog geen snelle internetverbinding voor bezoekers. Het probleem is dat alle bezoekers tegelijkertijd op internet willen waardoor het netwerk al gauw overvol raakt. "We proberen zoveel mogelijk service in het stadion te bieden", zegt Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle. "En daar hoort tegenwoordig draadloos internettoegang gewoon bij. Juist in het stadion en tijdens de wedstrijd wil je met je smartphone ervaringen delen. Niets is zo frustrerend als dat niet kan."

Managers zien voor het beschikbaar maken van wifi in voetbalstadions voornamelijk barricades, bijvoorbeeld op het gebied van mediarechten. Er zijn echter ook veel kansen op het gebied van multimedia, waar PEC-Zwolle slim gebruik van maakt. De gloednieuwe PEC-Zwolle app geeft de bezoeker naast toegang ook nuttige informatie over de wedstrijd, elftal en tegenstander. Daarbij zorgt de applicatie voor interactie tussen club en supporters. Tevens ontstaan er nieuwe advertentiemogelijkheden voor de voetbalploeg uit de Eredivisie.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of club? Onze adviseurs geven advies op maat voor iedere situatie om supersnel internet mogelijk te maken.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check