Gratis WiFi voor toeristen in Zeeland

In: Internet

Gratis WiFi voor toeristen in Zeeland

De provincie Zeeland wil vanaf deze zomer op diverse plaatsen een gratis toegankelijk Wifi-netwerk aanbieden. De service is vooral gericht op toeristen. Op ruim tachtig locaties in de provincie wordt gratis wifi aangeboden. Na een eenvoudige inlog kunnen bezoekers snel naar een locatiegebonden informatiepagina met VVV-informatie doorklikken.

In de recreatiesector wordt de beschikbaarheid van draadloos internet steeds belangrijker. Niet alleen voor jongeren, ook senioren willen ook op hun vakantieadres kunnen beschikken over een internetverbinding. Dit blijkt uit onderzoek van computervereniging Senioren Web. Deze generatie wil op de camping of in een hotel familie kunnen e-mailen, het nieuws en weerbericht bekijken of informatie opzoeken.

Breedband in Bedrijf geeft advies op maat over het realiseren van supersnel internet. Onze adviseurs gaan graag in gesprek met provincies, gemeenten, vvv-organisaties, belangenbehartigers of bedrijven in de recreatiesector om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie, neem contact met ons op.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check