Gratis WiFi in ziekenhuis Beverwijk

In: Glasvezel, Internet

Gratis WiFi in ziekenhuis Beverwijk

Internetten, e-mailen, WhatsApp-en, Skypen en thuiswerken vanuit het ziekenhuisbed of in een wachtruimte: steeds meer ziekenhuizen in Nederland bieden het aan. Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk stelt vanaf 1 juni 2012 toegang tot het draadloze netwerk gratis beschikbaar. Hierdoor wordt het voor patiënten gemakkelijker om contacten met het thuisfront, vrienden en familie te onderhouden. Ook bezoekers kunnen gebruik maken van het wifi netwerk.

De beschikbaarheid van draadloos internet wordt steeds belangrijker: toegang tot een gratis wifi netwerk wordt steeds vaker als vanzelfsprekend ervaren. Opvallend is dat de ziekenhuizen vaak worstelen met zaken als beveiliging van het netwerk en de privacy van patiënten en werknemers. Gelukkig zijn hier talloze oplossingen voor beschikbaar, zoals een toegangsportaal waarbij de gebruiker akkoord moet gaan met de door het ziekenhuis opgestelde voorwaarden.

Breedband in Bedrijf geeft advies op maat over het realiseren van supersnel (draadloos) internet. Onze adviseurs gaan graag in gesprek met instellingen, gemeenten, provincies en bedrijven om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie, neem contact met ons op.


OpGlas Scan
Klaar voor de toekomst met glasvezel? Doe NU de OpGlas Scan!
Postcode Check