Nieuwsoverzicht

Glasvezel voor bedrijven

Glasvezel GemeenteOpGlas zet zich in voor glasvezel naar elk huisadres in Nederland. Hoewel glasvezel voor thuis erg belangrijk is, wordt de beschikbaarheid van snel glasvezelinternet voor ondernemers steeds meer noodzakelijk.

Stichting Glasvezel Gemeente is het onafhankelijke adviesteam voor gemeenten en ondernemersverenigingen. De stichting heeft als doel om glasvezel en breedbanddiensten beschikbaar en betaalbaar te maken voor alle bedrijven en instellingen in Nederland. Of dit nu op een bedrijventerrein of op het platteland is. Waar operators geen kans zien om te investeren, kijkt Glasvezel Gemeente verder naar andere (financierings)mogelijkheden om glasvezel te realiseren.

Supersnel en stabiel internet is van vitaal belang voor een leefbaar platteland en een bloeiend bedrijfsleven. De aanwezigheid van snel internet maakt een bedrijfslocatie een stuk aantrekkelijker voor ondernemers. Het is bovendien één van de vestigingsfactoren bij het uitkiezen van een nieuwe kantoor- of werkruimte.

Neem contact op met Glasvezel Gemeente:

Telefoon (085) 485 93 88: Voor vragen over glasvezel voor bedrijventerreinen.

Telefoon (085) 485 93 89: Voor vragen over glasvezel voor ondernemers en burgers op het platteland of algemene vragen.